Daca SOXY ar sti sa cante ar canta cu siguranta aceasta piesa:)….

Este aproape completa:)… inca nu stiu ce-i mai lipseste, dar inca ceva nu pusca:). Au ajuns SPACERII… care „pareau” pentru unii imposibil de realizat. Iaca… am primit zilele trecute un mail de la Horea (nu spun mai multe:) ) ca ma rezolva. Asa ca in 2-3 zile am primit spacerii Made in Romania by Horea. Cine s-ar fi gandit ca-i voi avea asa repede. Ba mai mult de atat…. sunt din otel INOXIDABIL – cum s-ar zice, „pe viata”.

Spacerele pentru tambur - crude, direct de la cutterul cu laser!

Spacerele pentru tambur – crude, direct de la cutterul cu laser!

 

M-a intrebat Horea daca sa-i mai polisheze, dar i-am zis sa nu se mai streseze si cu acest aspect, pentru ca ma ocup eu de polisatul lor fara nici o problema… cu niste pasta de polishat de la bijutierul meu preferat se poate polisha orice…ca sa nu mai mentionez ca inclusiv angrenajele lui SOXY sunt polisate… nu mai au muchiile acelea taioase, si merge mult mai fin in urma polisarii… dar asta este o alta poveste… Mai jos se vad rulmentii, pasta de polisat si unealta pentru polisat.

 

Un Dremel, o periuta si ceva pasta de polisat isi fac treaba..

Un Dremel, o periuta si ceva pasta de polisat isi fac treaba..

 

Aici ne rezumam la spacerii pentru ca tamburul de la Pixy sa se simta ca la el acasa, chiar daca a calatorit dintr-o mulineta JDM intr-una USDM… sa se simta ca acasa, asa ca mai jos se vad spacerele polisate si cu muchiile mai putin taioase.

Deja arata ca cele de "magazin"

Deja arata ca cele de „magazin”

 

Iar ca sa nu va mai tin in suspans, va spun ca se potrivesc de minune si ca SOXY isi asteapta cu nerabdarea lanseta dedicata pescuitului de finete, cu siguranta un motiv in plus pentru niste teste suplimentare.