MATAGI_LOGO Matagi produce in prezent cele mai prestigioase si calitative componente pentru Rodbuilding de pe piata halieutica, cu o gama de produse din ce in ce mai larga, care sa satisfaca orice nevoi, dorinte sau fetishuri in materie de rodbuilding.
mudhole_logo Mudhole este in prezent cel mai complet magazin/furnizor de produse de rodbuilding din lume, cu cea mai mare varietate de blancuri si componente, unele apropiindu-se de calitatea celor japoneze.
MHX 2011 Logo MHX sunt in prezent cele mai bine vandute blankuri pe piata din SUA, avand cel mai bun raport calitate pret. Sunt comparabile cu blancuri mult mai scumpe, cu un control al calitatii in 7 stagii, care verifica rectilinitatea lor, diametrul varfului, diametrul butt-ului, greutate si lungime Рsi sunt testate in sarcina pentru a confirma puterea si actiunea specifica fiecarui blank.Aceste blancuri sunt destinate strict rodbuilding, din intreaga lume, pana in prezent neexistand nici o lanseta de serie construita pe aceste blancuri.
boca_Logo Boca Bearings sunt la ora actuala cei mai buni rulmenti, din punctul de vedere calitate pret, cunoscuti printre practicantii baitcastingului pentru rulmentii Hybrid Ceramici ABEC7 Orange Seal.
Phenix_logo
Phenix intra in forta pe piata de blankuri, in 2011, cu o gama foarte variata, inca de la inceput, cuprinzand printre cele mai fine blancuri pentru pescuitul de finete din SUA, si blancuri foarte asemanatoare ca si actiuni cu cele cu care ne-a obisnuit piata Japoneza.