Voi incepe in curand o rubrica cu donatii, momentan nu sunt multe de donat, dar incet, incet se strang lucruri pe care nu le folosesc sau blemisuri.

Functioneaza simplu… Cine scrie primul un comentariu ca-si doreste piesa respectiva, isi va adjudeca donatia. Se obliga sa-si plateasca transportul, de care nu doresc sa fiu raspunzator.
Pana la „aparitia” miraculoasa a sectiunii de donatii voi posta pe blog cate un articol pentru fiecare obiect supus donatiei.
De inceput am un blank blemiș, nu prea drept de la Seeker SP704-1,  despre care puteti gasi mai multe informatii la linkul: http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/Freshwater-Light-Saltwater .
Este un blank pe care l-am refuzat, dar care poate fi folosit ca si lanseta, daca treceti cu vedere partea estetica, serpuirea. De exemplu poate fi folosit ca si un blank de exercitiu pentru constructia primei lansete.
Pentru cel care se incumeta, pot sa-l ajut si cu o selectie de inele Alconite, folosite, tinand cont ca poate fi folosit ca si blank pentru exercitiu, si in final pentru pescuit la avat/stiuca, eventual pastrav de lac.
Stima si respecte,
A.SAVA